Μουσική βιομηχανία: Twenty - Twenty

Ένα εργαστήριο/σεμινάριο για την παραγωγή και διαχείριση δράσεων στη μουσική

Συντονισμός: Αντρέας Τραχωνίτης

25 - 31 Αυγούστου


Διάρκεια: 30 ώρες

Ωράριο: 11.00 – 14.00 & 17.00 – 20.00

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά
Το εργαστήριο/σεμινάριο αφορά μουσικούς, μουσικούς παραγωγούς κι εν γένει δημιουργικούς ανθρώπους που εργάζονται ή προέρχονται από τον χώρο της πολιτιστικής διαχείρισης. Θα επικεντρωθεί σε ζητήματα που κυμαίνονται από την οργάνωση και παραγωγή ενός καλλιτεχνικού έργου/δράσης/προϊόντος μέχρι την δημιουργία μιας επαγγελματικής καριέρας με συνέχεια, στην μουσική βιομηχανία.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
Μουσική παραγωγή: Τί, πώς, πότε, πού, στοχοθεσία.
Διεύθυνση και διαχείριση πολιτιστικών δράσεων: από μικρές, ανεξάρτητου χαρακτήρα δράσεις, μέχρι φεστιβάλ μεγάλης κλίμακας.
Δημιουργία και ανάπτυξη καλλιτεχνικού προφίλ: κάνοντας τα πάντα ευκολότερα για τον εαυτό μας και τους διοργανωτές.

Τα θέματα θα εξεταστούν στο πλαίσιο συζητήσεων, διαλέξεων, υποθέσεων εργασίας με σαφή παραδείγματα κι ανταλλαγών προσωπικών εμπειριών. Τέλος οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ομάδα εργασίας/παραγωγής, να αναλάβουν ρόλους και να προετοιμάσουν μια δράση μεγάλης κλίμακας υπό την επίβλεψη και συμβουλευτική παρουσία του συντονιστή.cv trachonitis 2020Αντρέας Τραχωνίτης
Παραγωγός/μηχανικός ήχου/sound designer
www.studioeleven63.com


Ο Αντρέας Τραχωνίτης σπούδασε Music Production and Engineering και Contemporary Writing and Production στο Berklee College of Music της Βοστόνης. Με την επιστροφή του στην Κύπρο δημιούργησε το στούντιο eleven 63. Μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με πάμπολλους μουσικούς από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες πολιτείες ως παραγωγός, μηχανικός ήχου και sound designer όντας ο “ιθύνων νους” πίσω από εξαιρετικές δισκογραφικές παραγωγές, sound designing για κινούμενα σχέδια, film scores και jingles. Επίσης, είναι ο διευθυντής παραγωγής του μουσικού φεστιβάλ ΦΕΓΓΑΡΟΣ και της δισκογραφικής εταιρείας LOUVANA, δυο δομών με ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στίγμα καθώς και με ευφάνταστες δισκογραφικές και συναυλιακές προτάσεις, αναφορικά με την μουσική πραγματικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Αντρέας επίσης είναι από το 2012 μέλος του διδακτικού προσωπικού του τμήματος καλών κι εφαρμοσμένων τεχνών του πανεπιστημίου Frederick, στον τομέα τεχνολογίας και παραγωγής ήχου.