αίτηση συμμετοχής

Ονοματεπώνυμο
Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας

Email
Πρέπει να δώσετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail

Διεύθυνση
Γράψτε την διεύθυνσή σας

Τηλέφωνο
Γράψτε το τηλέφωνο σας

Έτος γεννήσεως
Γράψτε το έτος γέννησεως σας (πχ. 1981)

Περίοδος
Επιλέξτε τουλάχιστον μια περίοδο

Εργαστήριο Επιλογής
Γράψτε το εργαστήριο επιλογής σας

Επιλογή Κόστους Εισφοράς
Επιλέξτε το κόστος

*Αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις 40 πρώτες συμμετοχές, ανά περίοδο.
Μουσικό Όργανο - Ιδιότητα
Invalid Input

Μουσική - Καλλιτεχνική Εμπειρία
Invalid Input

Όροι Συμμετοχής
Επιλέξτε του κουτάκι για να δηλώσετε ότι συμφωνείτε

Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει με προσοχή τους παρακάτω Όρους Συμμετοχής πριν να ολοκληρώσετε την αίτηση σας.

Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)
Invalid Input


ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2021 - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Η γραμματεία της διοργάνωσης που συντονίζεται από την Μάγια Παπαγεωργίου είναι διαθέσιμη για κάθε διευκρίνιση και διευκόλυνση στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 6973 57 84 22.
Οι ώρες λειτουργίας του τηλεφώνου είναι: Δευτέρα - Παρασκευή, 18:00 - 22:00


Η συμμετοχή στα Εργαστήρια / Master Classes είναι εξασφαλισμένη μόνο μετά την κατάθεση της εισφοράς εγγραφής μέλους στον ακόλουθο λογαριασμό τραπέζης:

ΕUROBANK
Aριθμός λογαριασμού: 0026 0232 56 0200616225
IBAN: GR1502602320000560200616225
SWIFT CODE (BIC): ERBKGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΡ ΤΡΙ


Η προμήθεια της τράπεζας δεν συμπεριλαμβάνεται στο ποσό εισφοράς εγγραφής.

Παρακαλούμε να γίνεται ηλεκτρονική αποστολή του καταθετήριου αμέσως μετά την κατάθεση της εισφοράς στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγράφεται στην κατάθεση το όνομα του συμμετέχοντα και ΟΧΙ του καταθέτη.

Η επιστροφή των εισφορών σε περίπτωση έκτακτης ακύρωσης της συμμετοχής είναι εφικτή 30 ημέρες πριν την έναρξη του επιλεγόμενου εργαστηρίου.
Σε κάθε περίπτωση παρακρατούνται 20 Ευρώ για γραμματειακά και τραπεζικά έξοδα.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ (ανά περίοδο) ΕΙΝΑΙ:

α) € 180 - Χωρίς Διαμονή
β) € 230 - Με Διαμονή στους κοιτώνες φιλοξενίες*

* Το ποσό καλύπτει το κόστος έξι διανυκτερεύσεων στους κοιτώνες φιλοξενίας της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο (κοιτώνες 10-15 κρεβατιών, κοινές τουαλέτες και κοινά μπάνια). Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται μέσα στο δάσος, στις βόρειες παρυφές του χωριού (10 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους 1-2 αλλαξιές σεντόνια ή υπνόσακους και μαξιλαροθήκες. Τα κρεβάτια των κατασκηνώσεων είναι περιορισμένα και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τους 40 πρώτους (ανά περίοδο) που θα κάνουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής με την επιλογή της ενιαίας εισφοράς εργαστηρίου - διαμονής.


Για παρακολούθηση εργαστηρίου πέραν της μιας περιόδου, υπάρχει έκπτωση 10%.


Για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να είναι μόνο ακροατές σε διάφορα εργαστήρια της περιόδου και όχι ενεργοί το ποσό της εισφοράς παραμένει το ίδιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΟΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.


Το κόστος εισφοράς καλύπτει:
1. Ενεργή συμμετοχή σε ένα από τα εργαστήρια/masterclass που διεξάγονται σε πρωινούς και απογευματινούς κύκλους.
2. Δωρεάν είσοδο σε όλες τις συναυλίες και τα λοιπά δρώμενα του Μουσικού Χωριού.
3. Ελεύθερη πρόσβαση, σαν ακροατής, σε όλα τα εργαστήρια.

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΞΕΝΩΝΕΣ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΠ`ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΜΟΝΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.


Η διοργάνωση θεωρεί μία συμμετοχή έγκυρη από την στιγμή της εξόφλησης του κόστους εισφοράς και δεν φέρει ευθύνη για τα θέματα που αφορούν τη διαμονή, πέραν της εγκυρότητας των τιμών και παροχών που αναγράφονται δεξιά στην «διαμονή».


Με την αποστολή της αίτησης αποδέχομαι και έχω διαβάσει την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που συμπεριλαμβάνει και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων - ΓΚΠΔ (2016/679/ΕΕ)
Η συγκατάθεση μου μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνείτε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή στο τηλέφωνο 6973 57 84 22 (Δευτέρα - Παρασκευή, 18:00 - 22:00)